A legjobb bulik, ahol izgulhatsz a pontjaidért

// 2019-07-24

Állítólag ponthatárvárás előtt-közben-után ugyanúgy kötelező bulizni, mint szilveszterkor. De hol? Mutatunk pár ingyenes eseményt.

Ahogy minden évben, a Pont Ott Parti idén is biztosít némi elfoglaltságot a felvételizőknek addig, amíg este nyolckor kihirdetik a ponthatárokat a hatalmas kijelzőn vagy meg nem érkezik az üzenet. Végül is ki akarna tűkön ülni otthon, ha az ELTE Lágymányosi Campusánál olyanokkal lehet elütni az időt, akikkel egy csónakban evezel? A szervezők koncertekkel és sportolási lehetőségekkel készülnek, a programot megtalálod a Facebook-eseményben

A Pont Ott Parti az eddigi években alkoholmentes rendezvény volt, na meg amúgy sem tart addig, hogy ott lehessen megünnepelni a jó hírt vagy szomorkodni a sikertelen felvételi miatt. Ezért összeszedtük azokat a helyeket, ahol igazán lehet bulizni.

Ilyen a Pontoon, ahol két fellépő is lesz 24-én este. Élőzenével indul, igazi a Duna-parti fröccsözgetős, sörözgetős hangulatban: a Saverne zenekar jammel héttől tízig, utána pedig Tom Select pörgeti a lemezeket éjfélig.

A szintén Duna-parti, természetközelibb Kabin nyugisabb hangulatot ígér. Este héttől jógázás, utána egy grátisz limonádéval, az órának nyolckor, pont az SMS-ek érkezte előtt lesz vége. Hasonlóan nyugis kikapcsolódást kínál a városligeti Kertem, balkánburgerekkel, sörrel, és ide még a kutyádat is viheted.

 

Az Anker’t kéthetente szerdán drum’n’bass-bulit tart, ez ezúttal sem marad el. A Bladerunnaz szervezésében fellép DJ Ren és Raise Spirit, este héttől hajnali egyig játsszák a dallamos, táncolós d’n’b-t.


A Gozsduban minden szerda este táncos buli van, most a salsáé lesz a főszerep. DJ Greg pörgeti a lemezeket este hattól nyolcig. A tánc után pedig lehet tovább bulizni az udvar többi szórakozóhelyén. 
A Kobuciban blues lesz élőzenével, a Mo’ Gigs játszik este hétig

Több vidéki városban is tartanak hivatalos Pont Ott Partit. Szegeden a Supernemre lehet bulizni, Egerben a Club Café & Barban játszik a 4 Hands Project zenekar, majd DJ Hütter. Debrecenben a Red and White klub várja a felvételizőket csocsóval és dartsszal. Ezen kívül lesz esemény Pécsett, Békéscsabán, Miskolcon és Salgótarjánban, a részleteket megtalálod az Eduline cikkében.

A fenti események közül mindenhova ingyenes a belépés.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!