A Parkba jön Anglia legjobb koncertzenekara

// 2019-07-24

While She Sleeps, Architects: egyazon estén hallhatunk a brit metalcore legelismertebb bandái közül kettőt.

Legutóbb két éve, 2017 augusztusában játszott nálunk az Architects, akkor telt házas koncertet adtak az Akváriumban, a The Amity Affliction és a While She Sleeps társaságában.

Azóta kijött a Holy Hell című albumuk, mely a 28 évesen elhunyt gitárosuknak, Tom Searle-nek állít emléket. Magyarországon először hallhatjuk élőben az új lemez számait, a turnéjuk előző állomásain hatot játszottak róla. A korábbi fellépéseik alapján összeállítottuk, hogy július 25-én, csütörtök este mely számokra lehet majd körbe-körbe szaladgálni a circle pitben:

A Kerrang! magazin igen elismert a metál színterén, márpedig nemrég az Architectset a legjobb brit koncertzenekarnak nevezte. Ahogy legutóbb is, előttük játszik a While She Sleeps, a brit metalcore egy másik nagy neve. Ők márciusban adták ki a So What? című új lemezüket.

A While She Sleeps tagjai már a középiskolában együtt zenéltek, több együttest közösen megjárva végül 2006-ban kikötöttek a jelenlegi formációban. Mindössze egy tagcseréjük volt, az eredeti énekesüket 2009-ben váltotta Lawrence Taylor, aki a zenekar mind a négy albumán és egy kislemezén üvölt.

Csütörtökön délután négykor nyitják a Budapest Park kapuit, A két nagy előtt a Rolo Tomassi és a Loathe játszik, a menetrend a következőképp alakul:

  • 16:35: Loathe
  • 17:35: Rolo Tomassi
  • 18:45: While She Sleeps
  • 20:20: Architects

Facebook esemény & jegyek.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!

Címlapkép: Architects /  Facebook