A Slayer egyik utolsó koncertje Budapesten lesz

// 2018-12-03

A második utolsó Európa-körúttal már tényleg lezárják a zenekar történetét.

Korábban már emlegettük, hogy 2019 a metálról szól majd – ez most már a halálnál is biztosabb, kiderült ugyanis, hogy hogy júniusban jön a Slayer. Olyan nevek mellé futott be, mint a Slipknot, a Disturbed és a Pantera.

Most már nem kérdés, 2019 a metál éve lesz

Lassan egy éve, 2018 januárjában jelentette be a zenekar, hogy tart egy utolsó, hatalmas turnét, aztán még meg is hosszabbították. Így tesznek még egy kört a világban, érintve Dél-Amerikát, Ausztráliát, Japánt, utoljára pedig Európába jönnek, többek között hozzánk is.

Tényleg hűséges és elkötelezett rajongók vagytok, amit nagyra értékelünk. Még van pár helyünk, ahol játszani fogunk, ezért tartsátok nyitva a szemeteket és a fületeket, hogy elkaphassunk benneteket még egy utolsó alkalomra. Köszönjük még egyszer!

– mondta Tom Araya, a Slayer énekese. Valószínűleg úgy érti, hogy a második utolsó alkalomra, ugyanis az eredeti “utolsó” turnéjuk során már végigmentek Európán. De hát azt is hájpolni kellett valahogy, és az utolsó tényleg vonzóbban hangzik, mint egy sima turné, amiből már volt néhány a zenekar a harminchét éves fennállása alatt.

 

Június 11-én lépnek fel a Papp László Arénában, jegyeket a Live Nation oldalán lehet venni december 4-től, a Facebook-esemény pedig itt van.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!