Budapestre jön Nicki Minaj, erre lehet tőle számítani

// 2018-06-12

Jövőre, február 25-én Nicki Minaj lép fel a Budapest Sportarénában, Future-rel együtt. De milyen is egy Nicki Minaj-koncert?

Nicki Minaj 2010-ben robbant be a köztudatba, azóta kiadott kilenc albumot és kapott tíz Grammy-jelölést. Idén augusztusban jön a tizedik lemez, a Queen. 

Magyarországon kevésbé ismert Future, a rapper, aki Nicki Minaj társaságában érkezik hozzánk. Ő is sok mindent letett már az asztalra, milliónyi lemez eladásán és rengeteg telt házas koncerten van túl.

Szóval a modern hiphop legjava érkezik Budapestre, a NickiHndrxx turné keretein belül. Mindkét előadó arról híres, hogy rendkívül energetikusan adja elő a slágereit.

Mit várjunk?

A koncert napján Nicki Minaj új albuma még csak pár hónapos lesz. Valószínűleg erről a lemezről adja elő majd a legtöbb dalt az ismert slágerei mellett. De erről később lesznek még pontosabb információk, ugyanis Budapest a turné negyedik állomása lesz.

Ami viszont biztos, hogy Nicki Minaj a színpadon (is) szeret lengén öltözködni.

Minden bizonnyal nálunk is valamilyen menő szerkóban lép majd fel.

Néha talán túlzásba is esik. Mondjuk az a felső egyébként sem hagyott sok mindent a képzeletnek.

Egy ilyen nagyszabású hiphopkoncerten nagyon fontos a színpadi mozgás. Talán van annyira fontos, mint maga a zene.

Ez igaz Future színpadképére is.

Összességében egy igazi amerikai showra lehet számítani, menő fényekkel, extravagáns ruhákkal és nagy slágerekkel.

A Minaj-koncert VIP-csomagjait már árulják, erről az eventim.hu-n van több infó. A normál jegyek értékesítése június 15-én, pénteken kezdődik, ugyanezen a honlapon.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!