Chillpiknik Kruderékkel a Balaton felett

// 2018-08-17

Vasárnap a Balaton egyik legszebb panorámájához hozzácsaphatjuk a zenét, a fröccsöt és a jógát. Bónusz: egyéb nyárvégi progamok a tónál.

A Nagyon Balaton különleges programmal készül a hosszú hétvégére. Augusztus 19-én Balatonbogláron, a Gömbkilátó alatti réten pikniket tartanak, ahol a 25. évfordulóját ünneplő  Kruder & Dorfmeister páros lesz a fő fellépő. Az esemény szervezői garantálják a chill hangulatot, a jó fröccsöket és a jó zenét.

 

A bulit Galactic Jackson kezdi délben, az ő szettjére indul a dinamikus jóga Petraflow-val és Davosszal egykor – ők gondoskodnak a test és a lélek harmóniájáról. Ezután jön Daniel Santiago b2b Daniel Ban, őket követi a Secret Factory, majd a bécsi duó, Kruder & Dorfmeister.  Ők ugye elsősorban azzal váltak sikeressé, hogy hiphop-, pop- és drum’n’bass-számokból készítettek downtempo-dub remixeket, még jó régen. Négyórás, az elmúlt 25 év által inspirált dj-szettet ígérnek.

 

Mi kell a piknikhez?

Ha még nem nagyon piknikeztél, itt van néhány tipp, mit vigyél:

  • Pokrócot
  • Társasjátékot
  • Svájci bicskát
  • Szúnyogriasztót

Jegyeket a Nagyon Balaton oldalán lehet venni, ez pedig a Facebook-esemény.

További ötletek a nyárvégi Balcsira

Szeptember 2-ig tartják a Balatonfüredi Borheteket a Tagore sétányon. Ez az esemény ingyenes, minden nap van egy koncert, na meg rengeteg borászat a legjobb boraival.

Augusztus 28-ig tart a Kultkikötő a déli part több településén, így Földváron, Bogláron és Fenyvesen. Rengeteg program van az összes korosztály számára: koncertek, színházi előadások, kiállítások, kertmozi, gyerek- és családi programok. A Kultkikötő honlapján vagy Facebook-oldalán minden információt meg lehet találni.

A siófoki Plázs idén egészen szeptember 2-ig működik. Napközben chill a homokos Balaton-parton, este pedig kültéri buli a legnagyobb slágerekre, menő koktélokkal.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!