DPU Cha- Cha-Cha Restart: Vissza a gyökerekhez

// 2010-11-30

Jó egyéves útkeresés után visszatér gyökereihez a Cha-Cha-Cha: az alapítók elvinnék a Kálvin téri Csacsi hangulatát és arcait a Délihez, a DPU Cha-Cha-Chába. A régi-új éra nyitányaként egy Restart Open bulival csalogatnak.

Schöne Panorame a DPU Cha-Cha-Chából (fotó: Bakonyi Szabolcs)

És ha már visszatérne a gyökereihez Cha Cha, mi mással restartolhatnának, mint az egy hónapja már jól sikerült havi sorozattal, a Cha-Cha-Cha Classic-kal.  Péntek este kilenctől a szombati kakasszóig, konkrétan reggel hatig tart a buli, ahol stílusbeli skatulyák nélkül pörgetik ezredfordulós lemezeiket a Cha Cha Cha brand különböző helyein már föltűnt dj-k, úgy mint Adamo, Tom Taylor, Attila aka Toonite, Mango, Superman, Titusz és Infragandi. A partyra tizenegyig megérkezőknek a nem túl magas belépti díj ellenében karszalagot osztanak, amellyel  fél áron pusztíthatják a csapolt sört és a villányi borokat.
A további péntekeken Dän Von Schulz várja a régi és újabb híveit. A rezidens elhozza saját sztorijait is a DPU-ba, december 19-én Fortuna vs Moment partyt celebrál, aztán 29-én Speed Classic bulin fakít többek között a szigetszentmiklósi klub régi arcainak, végül szilveszterre dj Kühllel és dj Juniorral együtt előkeresik és lemeztáskájukba pakolják a régi funky lemezeiket. A felhozatalból jól látszik, hogy huszonöt, de inkább harminc fölöttiek törzshelye lehet a DPU Cha Cha Cha a jövőben.Jó egyéves útkeresés után visszatér gyökereihez a Cha-Cha-Cha: elvinnék a Kálivn téri Csacsi  hangulatát és arcait a Délihez. Az új éra nyitányaként, pedig egy fergeteges Restart bulival csalogatnak, ahol még nem lesz ott a Cha Chában az új rezidens, de máshonnan jól ismert rutinos dj, Dän Von Schulz, aki egyes visszajelzések szerint újra olyan népszerű, mint Farkas Berci a nyolcvanas években.

És ha már visszatér a gyökereihez Cha-Cha, mi mással restartolhatna, mint az egy hónapja már jól debütált havi sorozattal, a Cha Cha Cha Classic-kal.  Péntek este kilenctől a szombati kakasszóig, konkrétan reggel hatig tart a buli, stílusskatulyák nélkül pörgetik ezredfordulós lemezeiket a Cha Cha Cha brand különböző helyein már föl-föltűnt dj-k, így Adamo, Tom Taylor, Attila aka Toonite, Mango, Superman, Titusz és Infragandi.

dj Titusz Korda Gyuri-remixe: Reptér

A partyra tizenegy óráig megérkezőknek a nem túl magas belépti díj ellenében karszalagot osztanak, amellyel féláron pusztíthatják a csapolt sört és a villányi borokat. A Csacsi hagyományainak megfelelően lányoknak, hölgyeknek, asszonyoknak ingyenes a belépés.

A további péntekeken pedig rezidensként várja régi és újabb híveit a máshonnan jól ismert, rutinos dj, Dän Von Schulz, aki egyes visszajelzések szerint újra olyan népszerű, mint Farkas Berci a nyolcvanas években. Elhozza saját sztorijait is a DPU-ba: december 19-én Fortuna vs Moment Classic partyt celebrál, aztán 29-én Speed Classic bulin fakít, végül szilveszterre dj Kühllel és dj Juniorral közösen előkeresik és lemeztáskájukba pakolják a régi funky-lemezeiket. A felhozatalból jól látszik, hogy huszonöt, de inkább harminc fölöttiek törzshelye lehet a DPU Cha-Cha-Cha a jövőben.

Dän Von “farkasberci” Schulz szülinapja