Elfogytak a jegyek az Iron Maidenre, de nincs minden veszve

// 2018-05-28


Nincs már napijegy a Volt azon napjára, amikor az Iron Maiden koncertezik. Ami nem jelenti azt, hogy sehogy sem lehet szerezni. 

Idén június 26. és 30. között lesz a Volt Fesztivál, menőbbnél menőbb külföldi nevekkel. Jön a Depeche Mode, az Iron Maiden, az Avenged Sevenfold, a Limp Bizkit, a Hurts, Steve Aoki, a Hollywood Undead, Redfoo, a Clean Bandit, a Skillet, The Kills, Alan Walker és Rudimental.

És ahogy minden évben, a magyar előadók közül most is fellépnek a legnépszerűbbek: Ákos, Tankcsapda, Quimby, Halott Pénz, Wellhello, Majka & Curtis.

Az összes programot itt lehet megtalálni, van miből válogatni. Persze előfordulhat, hogy valakit kifejezetten az Iron Maiden érdekel, márpedig éppen arra a napra, június 28-ra – nyilván nem véletlenül – már nincs jegy.

Azért van remény

Ebben az esetben a jegycserélgetős oldalak segíthetnek. Ilyen, például, a Ticketswap és a Tickething. Szintén érdemes fél szemmel követni a Facebook-esemény hozzászólásait, sokan próbálnak ott megszabadulni fölöslegessé vált koncertjegyüktől.

Aki viszont biztosra akar menni, az vehet bérletet, a három-, a négy- és az ötnaposból is lehet még kapni, ezek mind érvényesek az Iron Maiden koncertre. A jegyekről itt találni bővebb információt.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!