Élményrobbanás – nézd élőben a Compact Disco és a Carbonfools közös koncertjét!

// 2012-12-12

Szerda este kilenctől, a század utolsó repetitív napján (2012. 12. hónapjának 12. napján), a The Carbonfools és a Compact Disco különleges, zártkörű koncertet ad a Magyar Telekom székházában, melyet azonban a nagyközönség számára élőben közvetítünk az Élményrobbanás projekt keretében.


Stream videos at Ustream

A hazai elektropop két sikeregyüttese még ősszel kezdett közös turnézásba Carbon Disco “márkanév alatt”, melynek keretében bejártak az országot, és most Budapestre is elérkeztek. És bár itt egy zártkörű koncertet adnak, ezt azonban bárki nézheti élőben a Koncertblogon, illetve a koncertre dedikált, hivatalos Élményrobbanás Ustream-csatornán.

A szerda esti esemény fényét szó szerint tovább emeli, hogy a székházon fényfestés lesz látható, melyet az odalátogatók 4G-s telefonjuk segítségével már este hattól életre kelthetnek, vagyis ők maguk irányíthatnak egy különleges alkalmazás segítségével.

A program szerint aztán este kilenctől a hazánkat a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválon is képviselő Compact Disco kezdi a zenélést, várhatóan olyan slágerekkel, mint az eurovíziós Sound of Our Hearts és a külföldi sztár-dj-k által is kedvelt I’m in Love.

Őket egy rövid átállást követően este fél tizenegytől a The Carbonfools követi. A különböző stílusokat, illetve magát az elektronikus és az élőzenés hangzást ötvöző, a zenekar-alapító dj Titusz által “pszichedelikus technorockmasszának” titulált egyedi zenéjét fogja játszó Carbonfoolsnak épp most jelent meg a legújabb, negyedik nagylemeze, a Carbonsweet – várhatóan sokat fognak játszani erről is, de nam valószínű, hogy kihagyják korábbi nagy slágereiket, például a Hideaway-t, vagy épp a Clublights-ot.

A koncert élőközvetítésére a Koncertblog stábja kapott felkérést, így a Élményrobbanás projekt hivatalos Ustream-csatornája mellett kizárólag a Koncertblogon lesz élőben látható a Carbon Disco koncertturné zártkörű budapesti programja.


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!
 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!