Robbie Williams végre valami váratlant húzott egy koncertjén

// 2018-06-14

A csütörtökön elrajtolt futball-vb nyitóünnepségének sztárfellépője beintett néhány százmillió tévénézőnek. 

Csütörtökön, magyar idő szerint délután 5-kor Oroszországban elkezdődött a 2018-as foci-vb. Ki gondolta volna, hogy az unalom SI-mértékegységeként ismert nyitóünnepség rögtön meghozza az első izgalmat?

Ehhez egy kissé elfeledett sztár minikoncertje kellett.

Robbie Williams a Luzsnyiki-stadionban nyolcvanezer ember előtt lépett fel, a saját dalaival. Már előre sokan bírálták ezért, mármint nem a dalai miatt, hanem hogy egyáltalán elvállalta a haknit az egyre inkább diktatórikus országban.

Williams nem zavartatta magát, kicsit talán unni is látszott a műsort, mígnem egyszer csak, bizonyára épp a kritikusoknak szánva a gesztust, jól bemutatott az élő adás nézőinek.

Szerencsére a skandalum nem nyomta el teljesen az orosz-szaúdi nyitómeccset, hála a hazaiak meglepően sok góljának.

Ha már a vb zenei vonatkozásainál tartunk, az előzőekhez hasonlóan ennek a tornának is van hivatalos dala, a Live It Up, Nicky Jam, Will Smith és Era Istrefi tolmácsolásában.

A klipje különlegessége, hogy jelentős részét Magyarországon vették fel, így szerepelhetett benne több jól felismerhető fővárosi helyszín mellett az éppen nálunk forgató Will Smith, na meg négyszeres freestyle-világbajnokunk, Szász Kitti.

Nem vuvuzela, fakanál!

A 2010-es dél-afrikai vb és az ott hallott vuvuzelák óta muszáj foglalkozni azzal, hogy miféle zajkeltő eszközökre lehet számítani a lelátókon. Nos, a nézők ezúttal nem egy trombitaszerű eszközzel fejezhetik ki érzelmeiket, hanem fakanalakat fognak egymáshoz ütögetni.

Címlapkép: pixabay.com