Gödörből a mennybe menni

// 2010-01-26

Ez a Gödör  szombati felhozatala: The Hated Tomorrow, Juhász Kata: Café de la Dance (tánc), Heaven Street Seven, The Carbonfools, Vida Tóni Tordas Rádió Party.

 

A The Hated Tomorrow nevét egyre több helyen látom, de élőben még nem volt hozzájuk szerencsém. Annyit tudok, hogy nagyon fiatalok és egyre többen kapják fel a fejüket, ha meghallják őket.  A koncertfolyamot megszakító táncprodukció nem csak azért nem érdekel, mert nem érdekel, hanem mert másokat sem érdekel. Mellette szólhat viszont, hogy ilyenkor nehéz odaférni a pulthoz, hiszen mindenki ott van.

 

Viszont mindezek után jön a  Heaven Street Seven, akik idén tizenöt évesek, tehát bőven lehet olyan koncertre járó, aki az első fellépések utáni bulin születtek. Ezen szerintem Szűcs Krisztiánék is elgondolkoztak már, de semmi gond: lendületes slágeres adjál neki.

 

 

 

Az este zenekaros műsorát a The Carbonfools zárja, ők most tízévesek. Tehát az első koncertjük idején született gyereknek akkorra már rég az ágyban lesz a helye. Megjelent viszont az általuk homemade official-nak nevezett klip, Cash című számukhoz, sőt lassan érkezik egy ugyancsak “konyhabarkács” koncertvideó is.

 
 

Lehet, hogy a klip egy lassú számhoz készült, de a többi, a Furilla, vagy a Pony, azért már jócskán bizonyította, hogy bárkit meg lehet táncoltatni, ha akarja, ha nem.


 

A koncertek után Vida Tóni Tordas Rádió Partyján lehet pörögni, zárásig. Ráadásul, ha minden igaz, a Koncertbloggal élő stream-et csinálunk az egész estéről.