Heti elektró: csajos goára sorozatgyilkos rapperek

// 2014-09-11

Az “valóban%20165-ös%20tempóban%20dübörög”.

%20

Belépő:%205999%


Scooter: 20 Years of Hardcore Live Show, Budapest Park, szeptember 12., péntek

Visszatérő vendég a Parkban a kommersz elektronikus zene ikonja, imádott és gyűlölt csapata, az idén húszéves Scooter, akit aligha kell bemutatni, őt még a nagymamáink is ismerik, legalábbis ha megmutatjuk neki a frontember H.P. Baxxter régen hidrogénezett, most már inkább ősz fejét, vagy mondjuk a Move Your Ass!-t, netán a Let Me Be Your Valentine-t. A Hyper, hyper című számuk pedig “valóban 165-ös tempóban dübörög”. Várhatóan tovább súlyosbítja a péntek estét, hogy a német formáció vendége, a Kozmix lesz.

Belépő: 5999 Ft


Bladerunnaz: Different Drum Special – Random Movement, Corvin-tető, szeptember 13., szombat

A Different Drums, a Bladerunnaz “lélekkel teli” dnb-t propagáló szárnyának vendége szombaton az amerikai Random Movement a Corvin-tetőn. A dj Markyval közös Stars in the Dark hozta el neki a sikert, és azóta is több szupersztárral, mint például Mixmaster Dockal, S.P.Y.-jal vagy éppen Redeyes-zal, dolgozott együtt a szcénában. A finomabb, szofisztikáltabb alapokon nyugvó likvidtől a vidám jumpup-témákig sokféle dramaba megtalálható a repertoárjában. A saját weboldalán havonta jelentkező podcast-szériája jó rálátást biztosít az aktuálisan várható számokról.

Belépő: éjfélig 1300, utána 1800 Ft

Y-Production: Invisible Reality, Zippp Club, szeptember 13., szombat

A legaktívabb goaparty-szervező, Y-Prodution a feltehetően utolsó idei szabadtéri partyra a kifejezetten csajos és igényes, izraeli Invisible Realityt hozza a nemrég Zippp néven újranyílt margitszigeti klubba. A rendező crew-t Hruscsov és Flanger Stranger képviseli a dj-pult mögött, de játszik a bulin az ozorai főszervező, Wegha is.

Belépő: tizenegyig 2000, utána 2500 Ft – de inkább nyerj!


The Serial Killers (Xzibit & B-Real [of Cypress Hill]) & Demrick, Budapest Park, szeptember 14., vasárnap

A rapper Xzibit és a Cypress Hill-es B-Real most az ifjú titán Demrickkel érkezik Budapestre. A srácoktól elég durva buli várható, tavaszi európai turnéjuk is annyira sikeres volt, hogy egy második menet erejére a rajongók visszakönyörögték őket a kontinensre. Ezúttal szerencsére Budapesten is föllépnek, tehát vasárnap a Parkban.

Belépő: szombaton reggel 8-ig 4999, utána 5999 Ft – erre páros vipjegyeket osztunk!

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party- és koncertbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!