Heti közvetítések a Zöld Pardonból: Kiss Forever, Ganxstáék

// 2011-05-10

A zúzósabb zenéket kedvelőké lesz a héten a terep a Zöld Pardonban és a Koncertblog-tévében is. Élőben közvetítünk a Petőfi híd tövéből keddtől csütörtökig – az első, kedden a Leander volt, szerdán jön a Kiss Forever Band, majd csütörtökön a Ganxsta Zolee és a Kartel. Tehát szerdán Kiss Forever Band fél kilenctől:

 

Szerdán a 1995-ben alakult Kiss Forever Bandre veszíthetjük el az eszünket a Zöld Pardonban. A zenekar megalakulásának célja először csak az volt, hogy kedvenc Kiss-dalaikat ők is eljátszhassák színpadon. Három évig csak hobbiegyüttesként mükődtek, de már ekkor is föllptek kisebb budapesti klubokban. Az áttörést az 1998 májusában lévő bécsi koncertjük hozta meg.

Csütörtökön Ganxsta Zolee és a Kartel próbálja megbotránkoztatni a ZP és a Koncertblog-tévé közönségét. Zolee zenei pályafutását dobosként kezdte, több formációban is játszott, de nevét igazán a Sex Actionből ismerhettük meg. A banda a rossz lemezeladás miatt Action névre váltott, itt hallhattuk Ganxstát először rapelni.

1995-től frontembre a Ganxsta Zolee és a Kartel nevű mainstream gengszterhiphop-együttesnek. Szövegeik a magyar valóságból táplálkoznak, a budapesti gettók életéből, hangulatából merítve ihletet.

Addig is íme, a Leander keddi koncertjének felvétele:

 

 

Kiss Forever Band, Ganxsta Zolee és a Kartel
Zöld Pardon (Budapest, Petőfi híd, budai hídfő, déli oldal, Goldmann György tér)
2011. 05. 11-12. szerda-csütörtök, minden nap este este nyolctól
szerda: Kiss Forever Band; nagytánctér: dj Lukácsy, Balage
csütörtök: Ganxsta Zolee és a Kartel; nagytánctér: dj Gomez, klubtánctér: dj Hali

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Nyerj jegyet a május 14-i IWIW Experience Partyra!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)