Kesha meghívott minket egy négynapos karib-tengeri bulira

// 2018-06-15

Az amerikai énekesnő egy óceánjárón szervez fesztivált 2019. február 17. és 21. között. Bárki mehet, akinek van rá elég pénze. 

Kesha maga kétszer is fellép majd a négy nap alatt, és olyan előadók tartanak vele, mint Betty Who, Big Freedia, Superfruit, Jonathan Van Ness, Wrabel, Bob the Drag Queen, Detox és Thorgy Thor – írja a Rolling Stone.

Az összes gondunkat elengedjük együtt a nyílt tengeren. Ez egy ragyogó szivárványokkal teli buli lesz, ahol a tánc sosem ér véget. Hogy minden tuti legyen, elhozom a legmenőbb barátaimat és előadókat.

– mondja Kesha a videóban. A túrát találóan Weird and Wonderful Rainbow Ride-nak nevezte el, ami nagyjából azt jelenti, hogy furcsa és csodálatos szivárványút.

Bárki mehet, aki kifizeti

Elvileg nem egy elitpartiról van szó, mindenkit szívesen látnak, akinek van pénze a jegyre, de hát menő fellépők egy luxushajón, a Karib-tengeren – sejthető, hogy ennek megvan az ára. A legolcsóbb, kétágyas szobába 895 dollárért lehet jegyet váltani fejenként, ami körülbelül 250 ezer forint. A legjobb helyen lévő kabin 3360 dollár (935 ezer forint) egy főnek.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!