Kozsó is meg Bëlga is a Budaörsi Napokon

// 2011-04-04

Hétfőtől péntekig zúgnak a Budaörsi Napok az ELTE Dayka Gábor utcai kollégiumában. A nagyszínpad fő fellépője hétfőn a Carbonfools, kedden az Ámokfutók, szerdán a Bëlga, csütörtökön pedig a Heaven Street Seven.

A Bëlga-fiúk

Már hétfő este érdemes kibuszozni az M7-es bevezető szakaszánál fekvő Dayka Gábor utcai kollégiumhoz. Az est fő zenekara, a Carbonfools este 11-kor kezd a nagyszínpadon, mondván, szorgalmi időszakban úgyis ráérnek az egyetemisták. Ugyanekkor a Bolyai Club-színpadon az AKT Zenekar, a Club 89/Dokk/My Club-színpadon pedig a Mínuszegy, illetve Deejay Crash és Ruben játszik.

A kedd esti, szintén 11-kor induló főkoncert kicsit kilóg az MR2-Petőfihez közel álló zenei sorból: ekkor a kilencvenes évek mainstream slágergyárosa, Kozsó és az Ámokfutók játszik. Ők egyébként az utóbbi években rendre tomboló diákok előtt játszanak a különböző egyetemi napokon. Utánuk a budaörsi nagyszínpadon dj Dawe táncoltat.

Szerdán a Bëlga-fiúk jönnek, őket dj Soulja követi. A bolyais színhelyen a Just Kiddin, az Otthon Áruház, valamint dj Ruben, a másik mellékszínpadon pedig Georock és dj Juhász.

Csütörtökön éjfél előtt fél órával a Heaven Street Seven, előtte pedig a Hated Tomorrow dönget, aztán jön dj Palotai. A Bolyai Clubon Kipu és dj Popsimon, a Club 89/Dokk/My Clubon meg a Hopethelast, és ismét Deejay Crash és Ruben.

Pénteki programként a kollégium negyvenedik diákigazgató-választásán induló csapatok színdarabjai pörögnek a színpaedon este nyolctól, és valamikor éjfél után eredményt is hirdetnek. Bolyai ezen a napon: Virgin One, Romanek Airlines, dj Halál, a háromnevűn pedig végig dj Dawe.

A rendezvények csak pénteken ingyenesek, a többi napon ELTE-diákoknak 990, külsősöknek pedig 1490 forint a napi belépés ára. Aki nem tud menni, az a Koncertblogon is követheti a nagyszínpadi eseményeket, egész héten.

Koncertblog

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)