Love Family Park – vibráló szerelemfesztivál Frankfurtnál

// 2013-06-22

Sven Vath igazi technosztár, a legnagyobbak közül, befutott dj és producer, kiadóvezető, klubtulajdonos, olykor még ruhát is tervez, és nem utolsósorban fesztiválja is van. A legendás német fejéből 1996-ban pattant ki a Love Family Park ötlete, és azóta minden évben megrendezi a Frankfurthoz közeli Hanauban. Idén az egynapos feszten huszonkét sztár-dj és -liveact, az obligát színkavalkád, rengeteg hideg sör, várhatóan gyönyörű idő és vibráló közeg várja az odalátogatókat július hetedikén, vasárnap.

Ha belépünk a Love Family Parkba, elsőre az az érzésünk támadhat, hogy egy baráti társaság  házibulijára érkeztünk. És ami azt illeti, ez szinte igaz is. A fellépők között az ötletgazda Sven jóbarátai és legismertebb dj-társai vannak, akik úgymond, a szlogen szerint is a szeretet jegyében ajándékozzák meg a közönséget a bulival.

Ricardo Villalobos, Luciano, Marco Carola, Loco Dice évek óta elmaradhatatlan fellépői a fesztiválnak, és persze idén sem mulasztják el. A lineup az évek során egyre csak erősödik, és 2013-ban új színpaddal is gazdagodik a fesztivál. A szervezők a negyedik helyszín fellépőit a techno jegyében prezentálják: első alkalommal mutatkozik be Adam Beyer, Chris Liebing, Ben Klock és Nina Kraviz.

Velük persze nem érjük be, és nem is kell, mert az új fellépők névsora ezzel nem ér véget. Színpadra lép a Dop trió egy várhatóan igazi rotyogtatós liveacttel, a hazánkban is előszeretettel vendégeskedő Tale of Us, valamint Klnagkarussel, akitől minden bizonnyal a közönség kiköveteli majd fülbemászó aktuális slágerét, a Sonnentanzt.

És persze a főszervező Sven Vath is színpadra lép, majd őt követve Karottetól, Matthias Tanzmantól, Robert Dietztől, Nick Curlytől, Reboottól és Chris Woodtól is meghallgathatunk egy-egy szettet.

A Love Family Parkban viszont nemcsak a zene, hanem maga a közeg is elvarázsol. Idén – már csak új színpad miatt is – bővül a fesztivál területe. A hangulatos folyóparton a színpadok mellett helyet kap egy sörkert is (Biergarten), a nagy füves területen heverészve pedig a megszentelt mezőkön is hallgathatod kedvenc dj-d szettjét.

Azt este aztán meghozzá a napszaknak megfelelő fesztiválfílinget, vibráló fényekkel, tűzijátékokkal, konfettiesőkkel. A buli hivatalosan este tíz órakor már véget is ér, de az afterezni minden évben tömegek csődülnek a közeli Frankfurtban lévő, messze földön hírees Cocoon Clubba.

Kun Eszter / Hilversum, Frankfurt


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!