LTJ Bukem és mc Conrad megint klubban pörget – megvan a párosjegynyertes!

// 2012-03-28

Mc Conrad szövegelésével kiegészülve érkezik a drum’n’bass-félisten LTJ Bukem megint egy klubbuliba, a Dürer-kert melletti Dürlinbe. Ha velünk játszottál, párosbelépőt és két Pussy energiaitalt nyerhettél, sőt automatikusan indultál a különdíjért is, melyet ha megnyersz, Pussy-motorcsónakon hasíthatsz a Dunán. A szombati party magyar fellépőinek buliját itt nálunk a Koncertblogon élőben is nézheted és hallhatod.


Live stream videos at Ustream

Bukem saját bevallása szerint heti huszonöt-harminc órát csak azzal tölt, hogy új trackeket hallgasson így szinte elképzelhetetlen, hogy  ugyanolyan legyen egy szettje, mint amit korábban már máshol hallhattunk.

„Conraddal kölcsönösen szeretjük és elismerjük egymást” – nyilatkozta egy éve, és ez a mai napig nem változott, így hibátlan estére számíthatunk.

Az egyik legelső őseredeti drum’n’bass-sztár tavaly a Merlinben járt klubbulin, most pedig a közvetlenül a Dürer-kert melletti új dizájn-szórakozóhelynek nevezhető Dürlinbe (ez az exmerlinesek új helye).

Bukem és Good Looking Records kiadója elsősorban az atmoszférikus drum’n’basst tolja, a kiadóvezető mellett olyan nevekkel, mint Makoto, Seba vagy épp Furney. Maga Bukem több mint húsz éve, 1991 óta ad ki lemezeket, melyek közül a  kétségkívül a legismertebb Progression Sessions mixalbumsorozat, melyből – a japán, a brit, az amerikai és a német live-kiadásokat is beleszámítva – összesen tíz jelent meg eddig. Nem sokkal marad ettől a szériától az Earth sorozat sem, melyből hetet jelentetett meg.

Az elszállós törtek nagymesterét a pénteki, március 30-i partyn a Dürlinben állandó mc-je, a maga nemében szintén a legnagyobbak közé tartozó Conrad kíséri – háromórás fellépésük igazi kuriózum, hiszen ez messze túlmutat a szokásos fesztiváltempón, mikor egy ilyen kaliberű sztár is mindössze egy órát kap általában.


Magyar részről a magyar törtszcéna úttörői, Longman és Bratwa, illetve Axim és Markov lemezeznek, és Blu-id mc-zik – az ő produkciójukat a Koncertblog v-jcsapata (merthogy mi adjuk a vetítést!) élőben közvetíti. A belépő egy százas híján háromezer forint, de aki a Koncertblogon játszik másodmagával ingyen is bejuthat:

Játék!

A párosjegy nyertese: Szabó Emese – őt e-mailben értesítettük, egyben közöltük vele a partyra bejutás menetét. Emesének gratulálunk!

Különdíj!

Minden játékosunk automatikusan részt vesz egy sorsoláson, melyen a díj egy dunai száguldás a Pussy tizenkét méteres motorcsónakjával – annyi a feltétel, hogy aki ezen a játékon részt venne, posztoljon a Bukem-party Facebook-eseményoldalán élményeket, fotókat, videókat.


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)