Munkában a hangfalszörny – Dub Club a Channel One-nal

// 2018-01-26

Dubszeánsz lesz január 26-án este a megszokott helyszínen, a Dürerben, a Magyarországon most először fellépő Channel One Soundsystemmel.  A Budapest Dub Club által szervezett bulin lesz minden, ami a heti stressz levezetéséhez kell: laza ütemek, menő mc-k és kőkemény basszusok, szóval autentikus karibi hangulat.

 

És ott lesz még a Dubapest HiFi, róluk érdemes tudni, hogy a soundsystem-kultúra elkötelezett szószólóiként olyan drabális hangcuccot építettek maguknak, aminek csodájára jár fél Európa. A stílus által megkövetelt minden fontos paramétert figyelembe véve épült. Az élményt a Full Kolor látványvilága teszi teljessé.

A vendég Channel One Sound eredetileg Mikey Dread és tesója, Jah T duójaként indult, mára már Ras Kayleb mc-vel kiegészülve nyomják. Zenéjükkel, bármilyen furcsán is hangzik, arra törekednek, hogy a reggae-stílusokon belüli korlátokat döntögessék. Ez leginkább azt jelenti, hogy liveactjeik kavarognak a klasszikus dub, a roots, a steppa és egyéb hangzások között, mindezt hangszeres élőzésekkel fűszerezve. A hazai soundsystem részéről Selecta Jahfar, Captain Midnight és Babystep válogat zenéket.

A fent leírt hangrendszeren nagy élmény lesz!

A Dürer-kert középső terméig csalogatnak majd a velőtrázó basszusok, este tíztől. A péntek esti lazulásra háromezer és háromezer-ötszáz forintért lehet jegyet váltani.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!