Nézd meg a csütörtöki Rotfront-koncertet a Gőzölgő Fesztiválról!

// 2012-02-24

Csütörtökön itt a Koncertblogon élőben közvetítettünk az Akváriumból, az Erzsébet térről, ahol a legforróbb italok mellé a Rotfront szolgáltatta a zenét. Nézd meg a felvételeinket, és természetesen ma is folyatatjuk az élőközvetítéseket, az utolsó, az A Kutya Vacsorájával közös Erik Sumo-koncerttel.

A fönti felvétel a koncert második, töményebb része, az első itt látható-hallható!

Gőzölgő Fesztivál

Az [origo] kitalálta és megszervezte az I. Gőzölgő Fesztivált – február 23. és 26., csütörtök és vasárnap között díszbe öltözik az Akvárium fölötti sétány, az Erzsébet tér, és a melegségre vágyóknak dél és este tíz között kis faházakból kínálnak forró étel- és italkülönlegességeket. Kávét, forrócsokit, kakaót, speciális teaválasztékot, grogot, puncsot, bombardinót, rumpuncsot és persze forraltbort, pálinkát (belső pulóver!), és még sok minden mást, ami gőzölög. Ínyenceknek például nagyon ajánlott a meleg sör megkóstolása.

Ma este A Kutya Vacsorája jelmezbemutató-koncertje után búcsúzik az Erik Sumo Band. Az estet dj Infragandhi zárja.

Szombaton The Moog-, Amber Smith- és Zombie Girlfriend-lemezbemutatók, majd Tesco Disco. Vasárnap a családosok előnyben, akiknek ifjabb Csoóri Sándor és csapata tart táncházat, kézműves-foglalkozásokat, de tanítanak például népdalokat is.

Aki úgy gondolja, hogy megunt, kinőtt, a szekrényben sínylődő meleg ruháit szívesen eljuttatná olyan emberekhez, akiknek nagy szükségük van ezekre, a helyszínen megteheti.

A háromnapos fesztiválról a Koncertblog élőben közvetít!

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)