Erre számíthatunk a Parkway Drive új albumától

// 2018-05-04

Május 4-én jelenik meg a Parkway Drive nyolcadik lemeze, a Reverence. Három dal már meghallgatható az albumról, a Wishing Wells, a The Void és a Prey.

Hangzásban hasonló, mint az előző album, az Ire, a számok hangulata viszont eléggé különböző. A Wishing Wells borús és sötét, a The Void dallamos, teljesen más, mint bármi, amit eddig írtak. Talán a Prey zúzóssága idézi legjobban az előző lemez hangulatát.

 

Wintston McCall, az együttes frontembere egy interjúban azt mondta, hogy az Ire

akkora siker lett, amekkorát sose akartak elérni, szóval már túlszárnyalták az elképzeléseiket,

így a Reverence-szel nem az a céljuk, hogy megfeleljenek másoknak. Hozzátette, ez a lemez a saját érzéseikről szól, nemcsak azt mutatja meg, hogy mit képvisel a Parkway Drive mint együttes, hanem azt is, hogy a benne lévő emberek milyenek.

 

Amiatt tehát nem kell aggódnunk, hogy teljesen mást kapunk, mint amit eddig megszoktunk a Parkwaytől. Ez egy olyan album lesz, ahol a zenekar fejest ugrik az ismeretlenbe, megírják azokat a dallamokat, amiket mindig is akartak, de eközben megmaradnak a metalcore stílusban.

 

Az elmúlt pár évben gyakran látogattak Magyarországra, de sajnos úgy néz ki, 2018-ban nem jönnek hozzánk. Viszont a környező országokban el lehet csípni őket, itt vannak a helyek és az időpontok.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!