Patai Anna a TNT vendége – megvannak jegynyerőink a jubileumi nagykoncertre!

// 2011-05-16

Szombaton tartja tizenöt éves jubileumi koncertjét a kilencvenes évek popbálványzenekara, a TNT a Papp László Budapest Sportarénában. A legfrissebb hírek szerint vendégük Patai Anna, a legutóbbi, tavalyi Megasztár tiniüdvöskéje. A Koncertblog öt párosjegyének nyertesei a poszt alján olvashatják nevüket.


szólj hozzá: Meghívó a TNT-nagykoncertre

– Már öt évvel ezelőtt, a búcsúkoncerten tudtuk, hogy előbb-utóbb eljön ez a pillanat. Akkor azért hagytuk abba, mert nem akartunk belefásulni, nem akartuk, hogy elfáradjon ez az egész. Az elmúlt öt évben kapott rajongói levelekből viszont azt szűrtük le, hogy a közönségnek hiányzunk, és szeretnének újra látni bennünket. Mivel nekünk is és a rajongóinak is hatalmas élmény volt a búcsúkoncert, ezért a Papp László Budapest Sportarénában május 21-én megünnepeljük a TNT tizenötödik születésnapját – beszél Dobrády Ákos a szombati koncertről.

A május 21-i koncert apropóján a fiúk más meglepetéssel is készülnek. Bár úgy tervezték, nem jelentkeznek új dallal, de a visszajelzések, a rádiók és a közönség részéről egyaránt azt jelezték, hogy örülnének egy friss szerzeménynek. Így végül mégis elkészült a Mézédes című dal.

Egy kis visszatekintés, összefoglaló a TNT zenekar sikereire: háromszázezer eladott album, öt aranylemez, négy platinalemez, egy gyémántlemez. Rádiós slágerek: Nem jön álom a szememre, Kicsi gesztenye, Bolond, aki sír, Tiltott perc, Híd a folyót.

A koncert és az új dal mellett Ákos a Tv2 Nagy Duett című show-műsorában is megmutatja magát, mégpedig egészen új szerepkörben. Balázs Klári és Kasza Tibi mellett zsűritagként amatőr és profi énekesekből álló sztárpárokat zsűrizik hétről hétre a képernyők elött. Ákos elmondta, elvárása az előadókkal szemben, hogy az egyéniségüknek köszönhetően sikerüljön úgy énekelni és előadni egy dalt, ahogy korábban nem hallhattuk még.

Jegynyerőink!

Öt párosjegyet sorsoltunk a TNT Aréna-koncertjére. Nyerteseink: Bánáti Beáta, Bereczki Réka, Brassó Detti, Erdélyi Mariann és Horváth Eszter – gratulálunk! A jegyátvétel és a bejutás módjáról emailben tájékoztatjuk a szerencséseket.

A jubileumi TNT-nagykoncert szervezője a Showtime Budapest

Figyelem, a játékon való részvétel feltétele, hogy a Koncertblog Facebook-oldalának rajongója legyél!

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)