Pezsegj át az újévbe! – szilveszteri buliútvonal

// 2017-12-30

A karácsonyi, ha úgy tetszik, előszilveszteri szezon abszolválása után az idei utolsó vasárnapon már nincs más dolgotok, mint nekivágni az óév utolsó, az újévbe áthajló bulijának. Útvonalajánlónk utolsó részében tehát a szilveszteri felhozatalból szemezgettünk: találkozó az UdvaRomban, át a Mikába egy pörgős rockabilly-koncertre, aztán a Memoryland NYE-re menet egy koccintás a 4es 6os budai kirendeltségében.

UdvarRom Mika Tivadar Mulató 4es6os Mammut Millenáris Memoryland NYE 2017 Dynamite Dudes Chris Drifter Anthony Pappa Chris Scott aka Lexicon Avenue Darin Epsilon Marcelo Vasami 3D Danny Howells Dave Seamen Darren Emerson Kühl East Cafe Robert R. Hardy Pat Duff Goyes James Cole BB BB Dry Sec
Ha ők tűnnek fel az asztalotoknál, akkor tuti, hogy beindult a szilveszteri buli!

 

A Koncertblog a BB pezsgő támogatásával november végén indította buliútvonal-ajánlóját. Szilveszterig hétről hétre javasolunk és bemutatunk egy buliútvonalat, egy gyülekezőhelyként pozicionált kocsmával/bárral, egy esti koncerttel, egy újabb kocsmával/bárral, melyben újra összegyűltök, mielőtt átmentek az éjszakai partyra, melyre szintén adunk ötletet. A különböző helyszíneket igyekszünk logisztikailag is összehangolni, és többfajta zenei ízlésvilágot kielégítő programkínálatot villantunk, hogy nektek ne kelljen sokat gondolkodni, se a before-, se az afterpartyról. Egyáltalán, vasárnap este ne gondolkodjatok, csak érezzétek jól magatokat!

Gyülekező: UdvaRom, 18:00

A pesti bulinegyed kellős közepén javasoljuk elindítani a szilveszter estét, elvégre az első pezsgők elpukkantásához érdemes tűzközelben összegyűlni. A Klauzál utcában található UdvaRom kocsma már a műfaj másodvirágzásának terméke: kevésbé underground, mint az elsők voltak, de valami megmaradt azért a romfílingből.

BB Dry Sec
A különleges alkalmakra teszi fel a koronát. Kiforrott íze minden jeles napon megalapozza és  fenntartja a jó  hangulatot. Koccintsatok ezzel az újévre! (x)

Koncert: Dynamite Dudes, Mika Tivadar Mulató, 20.00

A legjobb hagyományok közé tartozik a Tilos szilveszteri bulija a Kazinczy utcai Mikában. Természetesen reggelig tart, de mi most a Dynamite Dudes koncertjére koncentrálunk. Ezerötszáz a beugró, cserében nem hagyományos koncertélményt kaptok: a banda a színpad helyett a mulatozó-koccintgató emberek között adja elő a legütősebb rockabilly-számokat. Kell ennél jobb koncertélmény szilveszter estéjén?

Ugorj be a BBuliba útközben is!
Keresd a metróaluljárókban a BB-padlómatricákat, és játssz velünk. Nyerj BB-buliszettet, amivel garantáltan felpörgetheted a következő bulit, vagy egy páros belépőt a Kiscsillag januári koncertjére. Fődíjunkkal azonnal megörökítheted a bulit, az Instax mini ajándékcsomaggal bárhol, bármikor felidézheted a legjobb pillanatokat! (x)

Reunion: 4es 6os Mammut, 23.00

A koncert után irány a Duna másik oldala. Mivel a Minelláris Park a végcél, az útbaeső 4es 6os a legjobb opció egy útközbeni koccintásra.

Kir Royal pezsgős koktél
Kellemesen fanyar frissítő koktél, talán az egyik legegyszerűbb, de legzseniálisabb is egyben. Egy pezsgőspohárban két cent Creme de Cassis feketeribizke-likőrt óvatosan felöntünk pezsgővel. A lökőrt 100%-os gyümölcslével is helyettesíthetjük. (x)

Party: Memoryland NYE 2017, Millenáris ,B épület 00:00

A Coca Cola Memoryland egyfajta visszatekintés a Global Underground által fémjelzett house-korszakba.  A Millenáris két táncteret nyit, hat külföldi zenésszel és a hazai élvonallal kiegészülve összesen húsz órán át szól majd a zene. Itt lesz Anthony Pappa, Chris Scott aka Lexicon Avenue, Darin Epsilon, Marcelo Vasami, és bemutatkozik a 3D liveact – Danny Howells, Dave Seamen és Darren Emerson kooperációja. A hazai mestereket Kühl, East Cafe, James Cole, a hányatott sorsa mellett bámulatos karriert építő, tényleg világhírű Robert R. Hardy, Pat Duff, Goyes és Chris Drifter képviseli majd. A bulira jegyeket a party honlapján és a Tixán, személyesen a Ticketportal üzleteiben lehet venni, a normál jegy egyelőre hatezer (ha ez a verzió elfogy, kilencezer), a VIP-jegy pedig tizenháromezer forint.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!