Probléma van? Rendezzük le, csak te meg én! Táncolj!

// 2012-02-14

Szombaton a Pecsa Music Hallban állnak majd szemtől szemben az utcai táncosok, hogy kiderüljön, ki a legjobb. Street Dance Battle 2.

Ahogy neve is mutatja, már második alkalommal rendezik meg alkalommal az ország legnagyobb streetdance-táncversenyét. Igaz, nem valami elhagyott kis utcában, hanem a nemrég Pecsa Music Hall néven újraéledő városligeti műintézményben.

A táncversenyen indulók egyéni és csapatkategóriákban mérik össze tudásukat, zsűri előtt és nem is akármiért – háromszázezer forint talál majd gazdára.

Az egésznapos program részeként a látogatók a legjobb tánctanároktól tanulhatnak újabb koreográfiákat a napközbeni Respect Workshopokon, valamint a helyszínen elkészítethetik a saját portfóliójukat a Respect Media Fotóstúdió munkatársainak segítségével.

Lesz Miss Hiphop Queen-választás, fellép Young G (aka VV Béci), a Sleep Walkers és az I Am Dirty Dance Crew. A zenéről dj Quick gondoskodik. Részletes program és információ itt!

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)