Psy-Halloween sötét zenékkel

// 2018-10-29

A legijesztőbb jelmez tulajdonosa komoly ajándékot kap, szóval még beöltözni is megéri.

Október 31-én, szerdán, négy táncteres psy-buli lesz a Dürerben, értelemszerűen Halloween alkalmából.

Három külföldi fellépő

A dán Phaxe, azaz Kevin Josefsen a kétezres években hihetetlenül gyorsan vált névtelen dj-ből nemzetközileg elismert progresszívtrance-előadóvá. Azóta már a fogalomnak számító Iboga Records kötelékében alkot, ami már önmagában jó ajánlólevél. Egy kis ízelítő:

A Megalopsy nevű kétfős formáció Argentínából érkezik. Matias Noise és Nicolas Zigurat darkpyban utazik, a Dark Prisma Records képviseletében. Például ilyesfélére számíthatunk tőlük:

A harmadik headliner a Human Element, szintén az Iboga-istállóhoz tartozó svájci zenész. Martin Knecht efféle zenéket játszik:

Műsor

A Main Stage-en lép fel Woody Woodpekker & Gra3o, Botond, Human Element, Phaxe, Cheeky és Oleg.

A Psybaba Records Dark Stage programja: Megalopsy, Trippyhippies, Insector, IrgumBurgum, ChemicalSpoon és Varázsló.

A Dark Techno stage-en pedig Brick b2b unKNOWnARTist, Algia, Meatwagon és Dj NINth pörgetik majd a lemezeket.

Milyen lenne a Halloween-i buli maskarák nélkül? A szervező Y-Production hallani sem akar ilyesmiről, sőt azzal ösztönzi a beöltözést, hogy a legrémisztőbb jelmez tulajdonosát meghívja az összes többi bulijára, ami még lesz a téli szezonban. Szóval érdemes felkapni valami hátborzongató jelmezt.

A helyszínen négyezer, elővételesen pedig háromezer-ötszáz forintba kerülnek a jegyek. Este kilenckor nyitják a kapukat, a Facebook-eseményt itt találod.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!