Rock a Madáchban, záróbuli a Valyón – koncertek jövő keddig

// 2018-09-29

Meg hardcore, indie, hiphop, techno, metál, r’n’b, pop, grunge. Mutatjuk a következő pár nap legjobb fővárosi bulijait.

A Valyo Kikötőnek most tényleg eljött a záróhétvégéje, ennek megfelelően rendesen megküldi. A Valyo programjáról az alábbi cikkünkben olvashatsz bővebben:

A Valyo az utolsó cseppeket is kisajtolja a nyárból

Rock a Madách Színházban

Egészen október 17-ig megy a Madách Rockfesztivál, addig megfordul pár magyar rocklegenda a színházban. Ott lesz Nagy Feró, a Tankcsapda, Bródy János, Kóbor János, na meg lesznek fiatalabb együttesek is, mint az Anna and the Barbies és a Kiscsillag. A Madách Színház oldalán megtalálod a következő eseményeket.

 

Szeptember 29., szombat:

Habár a Dürer legkisebb termében, de annál keményebb hardcore-buli lesz szombaton. Fellép a Sedative Bang, a PMA, a Don’t Say a Word és a Resources. Bővebb infó a Facebook-eseményben.

Izgalmas témákkal, előadásokkal és kiállításokkal készül az Akvárium, az esemény Fenntarthatósági Nap 11 néven fut, a Facebook-eseménybe titokzatosan csak annyi van írva, hogy

te mire ugrasz?

Persze nem az Akvárium lenne, ha egy ilyen napot nem koncertekkel zárnának. Este fellép az Anna ad the Barbies, JumoDaddy és Wonda. Eközben egy másik teremben hiphop- és trap-dj-k játszanak, erről itt találsz információt.

Az A38-on David Temessi, az egyik legnagyobb magyar techno-dj pörgeti a lemezeket. Az estét Victoria Franches nyitja, aki nem mellesleg elég vagány csaj. Itt találod a Facebook-eseményt.

Dub Fx már lassan hazajár Magyarországra, most a Barba Negrában ad koncertet. Utcazenészként indult, ma már a legmenőbb helyeken játszik hiphopot, d’n’b-t és reggae-t keverő zenéket – íme, a Facebook-esemény.

 

Szeptember 30., vasárnap:

Plási egy svéd énekes és dalszerző, és elhozza a gyengéd, néha szomorkás indie-számait Budapestre. A koncert a Dürer Kertben lesz este nyolctól, itt találsz róla bővebb infót.

Szeptember 30 a kávé világnapja, ennek pedig az Akvárium megadja a módját. Kávékülönlegességekkel, kávéval kapcsolatos előadásokkal és barista-bemutatókkal várják a látogatókat délelőtt tizenegytől este hétig.

Dena az egyik legkarakteresebb tagja az európai r’n’b- és popszíntérnek, és vasárnap eljön az A38-ra. A Facebook-eseményben megtalálod a részleteket.

 

Power Metal este lesz a Barba Negrában, fellép a Primal Fear, és hozza az Apocalypse nevű legújabb lemezét. Előttük a Riot V és az Existance melegíti a közönséget, jegyek és infó itt.

Október 1., hétfő:

A grunge, a klasszikus rock és a blues elemeit vegyíti a Seattle-i együttes, a Walking Papers. Az A38-on lépnek fel, az oldalukon bővebben írnak az eseményről.

 

Október 2., kedd:

Kedden, mondhatni, szokásos tv-felvétel lesz az A38-on, most Lola lesz a fellépő, ezúttal nincs dresszkód. Bővebb infó itt.

 

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!

Címlapkép: Pixabay