Seggrázás gatyában és bikiniben – a negyedik Fürdők Éjszakája szombaton

// 2011-11-17

Már a negyedik Fürdők Éjszakája következik november 19-én, szombaton. Korábban zenekarok jelentek meg egy-egy pesti strandon ilyenkor, ezúttal viszont dj-k zenélnek a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Király és a Lukács fürdőkben november 19-én, tehát szombat este 10-től, vasárnap hajnali 3-ig.

Ha még a zene is szól (Fotó: Index)

Burn Studios Stage a Szecskában

Az eddig is Európa-szerte híres Fürdők Éjszakája rendezvénysorozat tovább erősödött a Burn Studios támogatásával. Az ő színpadukról dj Andre, Karmatronic és White Boy táncoltatja négynegyedes elektronikus zenével a fürdőzőket a Széchenyiben.

Radio Bro Stage a Gelácsban

A Gellértbe viszont éppen a törtütemek rajongói érkezhetnek bízvást szombat estére sprickoló tömegnek. Dubstepet és darenbézt dj Palotai és Vida G. neve ígér, de ott játszik Superman is szombatról-vasárnapra.

4BRO & LOOP Stage a Rudasban

A Rudasban Jami, Hawlik és Soulja a 4BRO bisztróból ismert hagulatot szórják a dj-pult mögül.

Vízraktér Stage a Királyban

A néhai Radio Caféből ismert Infragandhi, Dj Optique társaságában játssza finom, táncolható és fülbemászó elektronikáját a Király fürdőben.

Funzine Stage a Lukiban

A Lukács Fürdőben aztán megint seggrázós négynegyedek gerjeszthetnek ütős bulit a medencében. Naga és Beta, Add 2 Basket, Crimson és Waxmann neve mind jól ismerhető a pesti éjszakai klubokból.

Jegyek kaphatók!

A jegyek elővételben 2490 forintba kerülnek és egyaránt megválhatók az öt fürdő jegypénztáraiban. Szombat este viszont már 2990 forintot kell fizetni egy-egy tikettért, melyekért feltehetően nem kis sor kell végig állni.


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!


Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)