Sior-roadmovie a Grabanc Goadiscójára – nézd meg a klipet!

// 2013-02-25

A Grabanc zenekar Goadisco című számára forgatott új klipet Honti Gergely. A track az első, melyből klip készült a másfél éve megjelent albumról. A videón azonban most nem a zenekar tagjai akcióznak, hanem az ismert utcaművész, Sior zúz át a spray-ivel erdőn, mezőn, lepukkant épületen, ipartelepen, és értelmez át tempós-táncos-zúzós zenére farönköt, rozsdás hordót, omló házfalat meg mindent, ami az útjába kerül.

A klipben a sötétedő Budapestre keveredik, hogy a Ferenciek terén még egy műalkotássá lényegült lábosfedővel is megkínáljon egy ázsiai arcot. Végül azért a zenekar tagjai is föltűnnek a klipben koncerthelyzetben. Ahogy Gimesi Szabolcs dorombos, Reményi “Bubu” László szaxofonos és Tasi Csaba basszer élvezik játékukat és a közönség reakcióit.

Lájkold partnerblogunk, a Sior Facebook-oldalát!


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra