Újabb öt koncert péntekre – élő közvetítések a Szigetről!

// 2011-08-12

A öt koncertet közvetítettünk a Sziget pénteki napjáról, mindegyiket az Open-Civil Színpadról délután fél 4-től a Hangadók és a Szubjektív Panasz, este pedig az Anima Sound System, Copy Con, végül rendesen az éjszakába nyúlva a Punnany Massif koncertje látható a Koncertblog élőstreamjén.

     
Video streaming by Ustream

Heti beharangozónkban még a Bin-Jipet ajánlottuk kiemelten a szigeti Open-Civil Színpadról, a koncertjük nem is marad el csak az élőközvetítéshez nem járultak hozzá. Persze így se jár rosszul, aki a élőstreamünket figyeli pénteken, hiszen fél 4-től a Hangadókat, 5-től rockját, 8-tól az Anima Sound System popos elektronikáját, fél 10-től Copy Con raggáját, háromnegyed 1-től pedig a Punnany Massif sokféle zenei elemmel színesített hiphopját láthatja-hallhatja nálunk a Sziget Fesztivál harmadik napján.


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!
 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)