Vadászat a legjobb dj-re – élő közvetítés a Millenárisról

// 2011-05-20

Millenáris Teátrumban eldől, ki lesz az év dj-je, a Tempo dj-verseny döntőjén, május 20-án, pénteken. A lemezlovas-tehetségkutató döntőjét élőben közvetítjük a pénteken, a kiírás szerint este kilenctől. A három döntős után a zsűri tagjai, dj Palotai, Subotage és az Anima Sound System is dj-szettet ad a partyn, így ők sem maradnak ki élő műsorunkból.

Ki lesz 2011 dj-je?

A pénteki partyval fináléjához ér a Tempo dj-verseny. A Millenárison, így a Koncertblog közvetítésében már csak a legjobb három versenyző kever: Swain, Thread és Daveny. Őket az április 29-e óta többszáz, saját dj-mixszel jelentkezőből választotta ki a szakmai zsűri (az ország talán legismertebb underground-dj-je Palotai „Fater”, a szintén rutinos Anima-dj-k és a fiatal generáció képviseletében, a No Vidra Crew [NVC] beltagja, Subotage), valamint lájkjaival a Facebook közönsége.

A Millenárison jelenlévők döntik el, hogy az első helyen döntőbe jutott Swain, az eddig második Thread vagy a harmadik Daveny nyeri-e végül a versenyt, azaz hogy melyikük lesz 2011 dj-je. A döntéshez csak minél hangosabban kell kurjongatnia a tisztelt publikumnak, és a hangerőmérő megmutatja, melyik dj lesz a győztes.

A szervezők nem holmi tárgynyereménnyel szúrják ki a döntősök szemét, nem is készpénzt szór közéjük, hanem a dj-technikát forgalmazó Zaj Stúdió vásárlási utalványát vihetik: a győztes háromszázötvenezer, a második százötvenezer, a harmadik pedig százezer forint értékben. Ezenfölül az első helyezett lesz egy komoly rendezványsorozat rezidens-dj-je is lesz, illetve számtalan party – és klubfellépési lehetőséghez jut.

A döntős mixek elhangzása és az eredményhirdetés után Palotai, Subotage és az Anima-dj-k zsűritagból ismét dj-vé vedlenek, és játszanak egy-egy szettet egymást kakasszóig váltva a dj-pult mögött. A limitált számú helyszíni közönségen kívül a Koncertblog este kilenckor kezdődő élő közvetítésének nézői is időben megtudják, ki lesz 2011 dj-je.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)